Kæbesmerter og bidfunktion

Kæbesmerter er smerter, som sidder i kæben eller i det omkringliggende væv.

Årsagerne til kæbesmerter kan være mange og komplekse. Kæbesmerter kan opstå pludseligt eller over længere tid. De kan skyldes uhensigtsmæssige vaner såsom skæren tænder, tungepres, tandpres, stor brug af tyggegummi eller generel dårlig kropsholdning.

Når du har problemer med kæben eller kæbeleddet, kan der optræde mange forskellige symptomer. Herunder ser du en liste med symptomer, der hyppigt ses sammen med kæbesmerter.

  • Hovedpine, ørepine, tandpine og svimmelhed
  • Nakkesmerter, ansigtssmerter, muskelsmerter i tyggemuskulaturen
  • Kliklyd fra kæbeleddet, låsning af kæbeled, nedsat åbning af munden

Symptomerne kan behandles af en fysioterapeut med uddannelse inden for kæbeproblemer - gerne i samarbejde med din tandlæge.

Hos Arden Fysioterapi er Tina Rank Franzen videreuddannet inden for kæbesmerter og bidfunktion. Hos hende får du en grundig undersøgelse af din kæbe og den omkringliggende muskulatur. Din nakke screenes og det vurderes, om uhensigtsmæssig holdning kan have betydning for dine smerter.

Du vil modtage relevant behandling med manuelle teknikker og øvelser. I nogen tilfælde kan behandlingen suppleres med akupunktur.

Du vil også blive instrueret i relevante øvelser til hjemmetræning, så du kan genoptræne din skade og forebygge nye tilfælde.

Kontakt os for at få en konsultation hos fysioterapeut Tina Rank Franzen, hvis du har symptomer som du mener kan have relation til dit kæbeled eller din bidfunktion.

Anmeldelser

Pia Rauff Andersen

Som jeg snakkede med en anden af jeres kunder om idag: et rigtig dejligt sted at komme! Søde mennesker i hele huset. Man føler der altid er tid til en - selvom der er nok at se til. Udover det gør i jeres arbejde rigtig godt!

Beinta Nymann

Dejlige lokaler, smilende personale og effektiv behandling, kan varmt anbefales.

Heidi Drastrup

Møder altid dejlig og glad personale trods en lidt stresset dag, nogle gange.

Charlotte Esbensgaard

i er super dygtige og jeg har kun godt at sige og er glad for jeg havnede hos jer

Martin Kilgast

I tager super godt imod folk. Er altid smilende og hjælper alle igennem deres smerter med stor glæde. Man føler sig i gode hænder der og man kan mærke i vil folk det bedste. I er nogen dygtige kvinder

Stine Thorsmark

I er så meget mere end en adresse og en forretning...I er inspiration og lokalt engagement!
Uanset hvor i cyberspace eller hverdagen I viser jer, minder I os om den sunde, sjove og helt menneskelige livsstil. Tak for det I skønne kvinder

Anny Bech Andersen

Altid venlig, positive, dygtige fysser. Søde og hjælpsomme og gode til at vejlede og sådan kunne jeg blive ved med...

Bibi Pøhler

Det er altid en fornøjelse.

Altid en positiv stemning og dygtigt personale.

Cecilie Vestergård

Bare det at komme ind gennem døren til Arden Fysioterapi er rart, fordi man bliver taget godt imod. Og så virker deres behandlinger bare meget bedre.

Michele Pedersen

Arden fys er rigtig behjælpelig med hver isærs problemetiker. De laver træningsplaner efter ens behov, er gode til at lindre mens ens smerter.

Ps. Vil til enhver tid anbefale Arden fys.

Susanne Enggard

Arden fysioterapi er altid dejligt sted at komme når man har brug for det. Altid søde, åbne og hjælpsomme. Dejlige ukomplicerede, imødekommende og fleksible mennesker der gør alt hvad de kan for at hjælpe når det strammer til. Empatiske og bare dejlige personer hver især, også gode når der skal snakkes madopskrifter og andet.

John Petersen

Altid god behandling uanset hver der har en på ”pinebænken”.

Benjamin Jensen

Super god behandling. Altid glad personale.

Susanne Brændt

Super super dygtige fysser. Og super god behandling med smil på læben.

Maj Britt Vestergaard

Dygtige fysioterapeuter og altid smilende personale.

De forholder sig til de problemer man har nu og hjælper til at forebygge at der ikke kommer flere.

  Ring 98 56 17 71