Efterfødselstræning

Efterfødselspilates Efter en graviditet og fødsel sker der forandringer med din krop. Din bækkenbund har i længere tid været belastet ekstra meget, og det er vigtigt at du får den trænet igen, så den bliver stærk og du ikke oplever at du ¨drypper¨når du griner, hopper eller hoster.

Dine mavemuskler har også været "spændt ud" under graviditeten, og du oplever måske at din krop ikke ser ud som før du blev gravid?

Pilates er en skånsom og effektiv måde at træne bækkenbund, mave- og rygmuskler. Ved efterfødselspilates er du sammen med andre nybagte mødre, og du kan have din baby med.

Før, under eller efter er der mulighed for at du kan give dit barn mad og lignende, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang. Hvis du har fået kejsersnit anbefaler vi at du venter 8 uger, førend du går igang.

Cirkeltræning

Få hjælp til hurtigt at komme i form efter fødslen.

Ved træningen laver vi sjov og anderledes kredsløbstræning. Du får sved på panden, pulsen kommer op og humøret er højt.

Der vil være fokus på konditionstræning og styrketræning, men der vil også blive taget hensyn til at din krop har været igennem en graviditet og fødsel og der vil også være bækkenbundstræning og træning af mave- og rygmuskler.

Ligesom ved efterfødselspilates kan du selvfølgelig tage din baby med, og der vil være mulighed for at du kan amme, give flaske mm.

Pris for i alt 10 gange af 1 times varighed

kr. 1050,-

Efterfødselstræning